Koncerti

19h

Nedelja 17. jul

VU-Orkest – Organizers: EFF Palić and Electe

Vu- Orkest postaje nezavisno udruženje 2014. Sam orkestar je osnovan 1962. od strane Holandskog dirigenta Ota Klapa pri Otvorenom univerzitetu Amsterdama. U početku mali kamerni orkestar tokom poslednjih 50 godina postaje veličanstveni simfonijski orkestar. Vu-Orkestar je danas jedan od najvećih i najstarijih holandskih orkestara zahvaljujući naporima uloženim od strane članova i dirigenta Dana Admirala. Orkestar uvežbava novi repertoar svakih 6 meseci a svaki projekat zavrašava nizom koncerata. Baveći se svojim repertoarom, često nastupa kao pratnja horova i solista. Tokom svoji letnjih turneja Vu-Orkestar svake godine putuje u drugu zemlju. Poslednjih nekoliko godina orkestar je bio u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Bugarskoj, Engleskoj i Estoniji. 2012 godine, na svoj zlatni jubilej, Vu-Orkestar je bio pozvan u Rusiju, gde je održao dva velika koncerta u Sankt Petersburgu i Moskvi .

Program

Klod Debisi– Ibéria
Moris Ravel – Valcer (La Valse)
Sergej Rahmanjinov – Simfonijski plesovi

www.vu-orkest.nl
https://www.youtube.com/watch?v=ASbiqCumWtY
https://www.youtube.com/watch?v=RM_hB-FlZiQ

Organizatori: FEF Palić i Electe

Izvođač: VU-Orkest

Lokacija: VELIKA TERASA Palić

Vreme: 19h

23:30h

Straight Mickey And The Boyz

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Etablirali su se kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regiji i zbog eksplozivnih nastupa i stekli epitet benda koji se mora videti uživo. Straight Mickey And The Boyz su Miki na gitari i vokalu, Danilo na bubnju i vokalu, Boško na basu i vokalu.

Izvođač: Straight Mickey And The Boyz

Lokacija: ABAZIJA

Vreme: 23:30h

23:30h

Četvrtak 21. jul

LIRA VEGA

Bend Lira Vega formiran je 1998 pod okriljem pozorišne trupe zvane Pozorište Šešira. Marta 1998 bend je imao prvi nastup pod imenom Pozorište šešira. Pod novim imenom Lira Vega pojavili su se 2002. Do sada je bend Lira Vega izdala tri autorska albuma.

Izvođač: LIRA VEGA

Lokacija: ABAZIJA

Vreme: 23:30h