Žiri festival

Tom Burke

Najnovija Tomova glavna uloga, lik Antonija u igranom filmu Džoane Hog SUVENIR osvojio je Glavnu nagradu žirija na Sandens filmskom festivalu 2019. Ostali skoriji uspesi uključuju glavnu ulogu u Bibisijevoj uspešnoj seriji UDARAC Džej Kej Rouling, ulogu u predstavi DUBOKO PLAVO MORE britanskog Nacionalnog teatra, u Bibisijevoj mini seriji RAT I MIR kao i lik Atosa u MUSKETARIMA takođe za Bibisi.

Silas Coumerkas

Silas Coumerkas rođen je 1978. Piše, režira i glumi na filmu i u pozorištu. Njegovi igrani filmovi DOMOVINA (2010.), UDAR (2014.) i ČUDO MORA SARGASO (2019) imali su svetske premijere u Veneciji, Lokarnu i Berlinu. Režirao je i nekoliko kratkih filmova. Kao glumac igrao je u filmovima PROTRAĆENA MALDOST i PONEDELJAK Argirisa Papadimitropulosa kao i u VEČNOM POVRATKU ANTONISA PARASKEVASA Eline Psikou.

MARTA BEREŠ

Marta Bereš, glumica rođena je u Novom Sadu 1984. godine. Završila je Akademiju Umetnosti, u Novom Sadu. Od 2006. do 2018. godine je bila član Pozorišta Kostolanji Deže, u Subotici. Od 2019. godine je slobodni umetnik. Igrala je u više od 50 predstava. Dobitnica je više od 20 pozorišnih priznanja.

LAWRENCE TOOLEY

Rođen u gradu Šineru, u državi Teksas, Lorens je studirao umetnost, filozofiju i neurofiziologiju u SAD nakon čega je prešao na studije savremene vizuelne umetnosti na Fakultetu likovnih umetnosti u Hamburgu, a nakon toga na filmsku režiju na Nemačkoj filmskoj i TV akademiji u Berlinu. Radi kao producent, scenarista i reditelj za televiziju i film od 2004. Njegovi igrani filmovi HEADSHOTS i GATEKEEPER nominovani su za nagrade na mnogim međunarodnim festivalima. Lorens radi kao frilens scenarista a sarađuje i sa nekolicinom savremenih umetnika.

Aleš Pavlin

Aleš Pavlin je filmski i televizijski producent. Suvlasnik je i jedan od osnivača produkcijske kuće PERFO Production. Takođe je profesor na Akademiji za pozorište, radio, film i televiziju AGRFT u Ljubljani. Punopravni je član Evropske filmske akademije (EFA) i Evropskog producentskog kluba (EPC). Bio je deo Zlatnog bubnja – Međunarodnog festivala reklama u Portorožu gotovo 10 godina, isprva kao izvršni direktor a potom i kao direktor za međunarodne odnose.