Награда публике Награда публике

Бенд Гифт је репутацију клупске атракције стекао чињеницом да је увек био више од кавер бенда - популарни хитови осамдесетих у интерпретацији фронтмена Јоце Ајкуле звуче узбудљиво као да их по први пут слушате, а његов ексцентричан сценски наступ достојан је и светских рок звезда. Ове године су се пласирали у финале на националном избору за песму Евровизије са нумером Хаос.

Норвешка Шума је бенд из Новог Сада, основан јесени 2013. године. Током свог постојања бенд је пролазио кроз разне жанровске промене и саставе, устаљујући своју поставу 2017. године и у том саставу ради и данас. Бенд чине Весна Митић (пратећи вокали), Иван Костадиновић (бас гитара, пратећи вокали), Горан Пријић (вокал, клавијатуре), Никола Вучетић (бубањ) и Филип Недовић (гитара).

Perpetuum Mobile постоји од 1998. године, изводи исључиво страну маинстреем музику. На репертоару су композиције од осамдесетих година до најновијих хитова. Бенд је издао ауторски албум "Ft." за Exit-Lable,имао је две композиције на МТВ и другим топ листама, био је предгрупа CLO Green-u i Robbie Williams-u.

The Quarantinos бенд из Зрењанина вас води на музичко путовање кроз најбоље нумере свих Тарантинових филмова и својим сценским наступом ће вас на кратко преселити на филмско платно које ћете делити са Samuel L Jacksonom, Michael Madsenom, Umom Turman, John Travoltom, Tim Rothom, David Carradinom и многим другим опасним холивудским звездама и њиховим легендарним филмским ликовима насталих у маштиQuentina Tarantina.

Загребачки бенд Brkovi вец́ 18 година успешно комбинује панк и хард рок, фолк, хеви метал и реге, пакујући све то у јединствену и духовиту музичку целину. Њихов звук прати интензитет поменутих жанрова и шаљиво банални љубавни текстови и емотивни стихови типични за турбо-фолк, док своју музику описују као „turbopunkvellness i spa“. Као прави панкери, своје албуме објављују потпуно самостално, и имају осам студијских албума. Први албум „Punkfolkvellness” су објавили 2009. и он је одмах постао хит на друштвеним мрежама.

Суботички бенд

Пријави се за билтен

Фестивал Европског Филма Палић